Med rystende knæ på gyngende grund – mig, en mor 🙂

Bloggen er dedikeret til kærligt, konsekvent og kværulerende causeri over moderskabets vidunderlige, finurlige, gode og mindre gode sider. Fra tiden før min elskede lille terrorist, Lille E,og senere banditbror Lille V, meldte deres, til den dag de bliver store og flyver fra reden og jeg for alvor føler sig gammel (…).

Mig sagde hunden
27 år gammel og 11 år i baggagen sammen med ham, jeg ikke kan forestille mig at leve uden, men ofte kan have ret svært ved at forstå. Førstegangsmor til en skøn lille tøs, der kan sætte mit univers overstyr og få mit følelsesregister til at gøre udsving, der kan måles på Ricterskalaen. Andengangsmor til Lille V, som valgte at gøre sin entré 1,5 måned før termin og blev født med et misdannet hjerte. Han ville heldigvis livet, og med lægernes hjælp, er jeg verdens heldigste mor, hver dag at kunne kysse og kramme både ham og hans søster!

Kaffenarkoman par excellence med hang til både sofa og natur, motionist i ånden (men ikke altid i udførelse), hidsigprop med latent bangebuks-syndrom. Ordekvilibrist med hang til Ole Henriksen og H&M. Offentligt ansat, konstant i tidsnød og ellers ret tilfreds med tilværelsen i suburbia med parcelhus, Peogeut og pelsdyr.

Indholdet på bloggen formes dag for dag – alt efter hvordan vores to små banditter vil præge vores liv og tilværelse, sætte vores tålmodighed på en alvorlig prøve, udvide vores horisont, stjæle vores nattesøvn og gør os ældre og klogere dag for dag. Men også vil berøre mit hjertes aller inderste skatkammer!

Møs fra Mette

Reklamer