I tråd med sidste indlæg, trængte jeg enormt til et enkelt øjeblik i ferien, som ikke omhandlede banditternes ønsker og almene omsorg. Jeg var heldig, at farmor og farfar ville passe de to små, så der kunne blive en smule voksentid med ro om ørerne. Og så endda fejre bryllupsdag! Halleluja!

Vi fik eftermiddagen til at snakke igennem, hvad vi egentlig tænker – helt inde i maven – i forhold til tilbygning eller hussalg, og fik mulighed for at køre ud til kysten og gå en lang tur. Selv om regnen silede ned, var det stadig en helt fantastisk tur med hop fra sten til sten, balancere på det, som om nogle måneder bliver til badebroer og slå smut. Mærke vinden i ansigtet og slappe af. Hjemme igen var der tid til bare at sidde og sidde uden at skulle forholde sig til noget og lægge neglelak på i forårsfriske farver, uden at skulle hente vand, skille stridende parter ad eller tørre mås på et eller begge børn. Se det er rendyrket rigdom i en småbørnsmors liv!

Vi sneg os endda til at holde en tidlig dinner-date hos den lokale sushi-smed, inden basserne igen skulle hentes og puttes, hvilket er noget nær det umuliges kunst dagen efter sommertidens indtræffen.

Sådanne pusterum er intet mindre end fantastiske, selv om de er på lånt tid. Alt for kort tid, hvor man på én og samme tid kan nå alt og ingenting. Men vi kom til enighed om, hvad der skal ske i den nære fremtid, og det er et godt tegn, tænker jeg, for så har vi forhåbentlig flere bryllupsdage i sigte :-).

IMG_20160327_142202

Reklamer