I dag har været en fantastisk dag! Intet mindre! Har ferie og har bettebarnet hjemme fra vuggestue. Det kan nogle gange være lidt som at spille russisk roulette, taget hendes humør i betragtning. Ganske givet ikke fordi hun ikke kan li’ sin mor – men nok nærmere fordi hun keder sig rumpen ud af bleen, når hun er vant til at lege med 11 andre rødder.

Men i dag har hendes humør bare været fantastisk. Lige fra hun slog øjnene op (30 min senere end hun plejer – yay!) til formiddagen, som gik med besøg af fasteren, og så de der praktiske gøremål, som jeg tidligere ikke har haft held til at nå, imens hun er hjemme: sammenlægning af tøjbjergene, oprydning, opvask m.m.

Så gik turen forbi den “gamle” legestue – og det var et hit, siger jeg dig! Leg og musik og en masse andre børn. Der sad hun – 9 måneder ældre, end da vi var der sidst. Sad på en højstol uden bøjle og spiste sin mad uden problemer. Grinede højlydt i stedet for gråd og ville bare gerne være med.

Og eftermiddagen forløb ligeledes fabelagtigt. Leg – selv og med mor, hygge og smil. Også selv om jeg skulle igang med aftensmaden eller tog opvasken. Tænk sig, hvis min barsel havde været sådan? Tænk sig, hvis hun havde leget og spist som andre børn. Tænk sig, hvis jeg kunne have smilet så meget i stedet for at trille så mange tårer? Tænk sig, hvis jeg havde afsluttet langt de fleste af dagene med den følelse, jeg har i kroppen nu? Været så opløftet og ikke tynget af skrig, madkriser og mangel på bare 5 minutter til at nå “noget af det andet”. Ikke alt det stress, men bare samvær i ordets mest positive forstand! Det gad jeg dælme godt!

Inden jeg puttede min datter her til aften, fortalte jeg hende, at det havde været en helt fantastisk dag sammen med hende og at jeg glæder mig rigtig meget til dagen i morgen – igen i hendes selskab. Fortalte hende, at jeg ville ønske, jeg havde haft det så dejligt, da jeg gik hjemme med hende – men at det ikke gjorde hende mindre dejlig, hverken nu eller dengang.
Hvis min barsel nu havde været lige så god, som denne dag – ja, jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan tingene så ville have været. Så havde bloggen her været en ganske anden – og det havde jeg i øvrigt også. Men jeg er taknemmelig for denne dag og for den følelse, jeg har i kroppen lige nu. For den fortæller mig, at jeg måske godt kan finde ud af det alligevel.

Reklamer